Pages

come with me ;;)

Tuesday, August 17, 2010

d AnOthEr cOntEst

Allops,,, zEri in the library!!! hehe :D
Waaah,,, niat yang tulus lagi innocent *nak buat assignment* dirotatekan terus ke 180⁰ bila dah nampak fb dan blog, hoho ^.^


Dah lama tak menjenguk di sini. Malas nak buka cik blog ni bila wireless connection macam siput, hee ^^. Oleh sebab dah sampai library, assignment kita letak tepi dulu yup. Haaa,,, jom2 baca comments kat shoutbox.

Uiks,,, ada someone invite saya join dia punya contest la. Usha jap ;)



Aiii,,, nasib baik la contest mata lagi. Tak payah susah-susah nak pilih gambar. Ambil saja la gambar yang sebelum ni kan. Lagi senang dan praktikal. Tak gitu? hee :D

Hurm,,, rasanya dah ikut semua kot syarat contest ni:

1. Be NJ-LENS follower. DAH!
2. Link and put NJ-LENS banner in my blog. Yang ini pun dah selesai.
3. Put this Beautiful Eyes Contest banner in my side bar. Ok, juga dah BERES.

Tunggu nak tinggalkan nama, email & link entry ini saja lagi kat comment box. Btw, credit to NJ-LENS for inviting me to join this contest :)

Sebelum tangan ini beralih menyiapkan kerja-kerja lukisan teknik... for those yang berminat, meh la join. Tak apa, ada masa lagi. Closing date contest ni adalah pada 24 August. Cepat-cepat sebelum contest dah tamat.

6 003 people care:

FzaIbrahim said...

dear, gamba tu cantik sgt!!! :)
smoge berjaya. wink wink~

zEri sAfEerA said...

thanx fza ;)
join la skali... jom2

senydream said...

asyik2 mate jek erk..huhu2..nsib la aku ni xpanda nk join gak,kehkehkeh...

zEri sAfEerA said...

2 ah. sbab 2 gune gmbo sm j. xpe, balik ni aku ajo :)

senydream said...

xsabr aku nk tgu,haha2!bnyk mende weh aku nk blajo ngan mg

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

berukbend memang macam siput
selamat hari raya untuk ko