Pages

come with me ;;)

Thursday, February 10, 2011

hadapi dengan senyuman

Assalam...

Saya tak berapa okay sekarang di mana ianya berkadar langsung dengan wireless connection di sini.
Sometimes I wish the wireless connection here can be function as well as the streamyx connection so that I could share what's really inside my heart right now.
Photobucket

Tapi apa yang boleh saya buat selain buat-buat cool. Ada hati yang harus saya jaga walaupun mereka tak pernah pun jaga hati saya :(
Bila saya dah bersedia dan dapat peluang online lagi, akan saya kongsi apa yang terbuku di hati kecil ini.

Buat masa sekarang, saya mahu langsaikan hutang mereka yang sudah  singgah sini, follow saya dan tinggalkan comment mereka di blog sepi ini. Nantikan kehadiran saya ;)

28 003 people care:

redzwanie redzmann said...

knp nie cik azri..?
b strong k..
gambate fren...=)

senydream said...

alaaa..ciamnyer..npe ni?..

Ada hati yang harus saya jaga walaupun mereka tak pernah pun jaga hati saya :(
ayat ni selalu duk lam poket aku...

zEri sAfEerA said...

wani: biasela, sume org xleh lari dr mslh. kan.
hurm,,, tengs wani :)

zEri sAfEerA said...

issareni: owh ye? aku ambek dr poket mu ah ni :D

sab said...

ptut la lame xnpk die. hehe :)

zEri sAfEerA said...

sab: 2 la pasal. lembab betol wireless cni ;'(

Eqa R. said...

wireless buat masalah ye? hehe samalah dgn sy, even guna broadband pun tp still lembab gila, haih.

err, bunyi macam ada masalah je? be strong okay :)

zEri sAfEerA said...

aah. biasela. mane nak sm dgn kat rmh kan :)

tengs awak :)

senydream said...

hehe2..:)
tu ah xbezbile mu menyepi jek,huhu2..harap2 la wyerless mu tu akan bertambah baek

zEri sAfEerA said...

issareni: hurm,,, apekan daya issareni eh... 2 ah. hopefully

ifwat said...

kite pum takda tenet la. hehehehe

zEri sAfEerA said...

ifwat: owh ye??? hehe :D sm2 la kite :(

lalink7 said...

sis pun penah rasa ape yg kamu rasa..kite je suka jaga hati orang...kite nye hati xde sape org nak pedulikan...memang tension masa niee...

sabar ye dik
hrp wireless di tempat kamu ok

little ain said...

apakah yang telah berlaku?

zEri sAfEerA said...

lalink7: 2 la. time susah, dia dtg cari kite.

hee ^^ hrp2 mcm 2 la

zEri sAfEerA said...

little ain: apa yg sudah kamu tahu :D

zaty luvlianncezzz said...

mcm tajuk lagu dewa 19..suke gla kowt lgu tue..hadapi ngn syuman :)

nabilah_2908 said...

ala...ala...sedih je bunyinya... ;)

tkpe la tu...line dh ok nnti..boleh blogging balik.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
TERAPI MINDA

zEri sAfEerA said...

zaty: owh ye? x pernah tahu pon dewa19 ade lagu tajuk ni :D
6ti sy donload eyh? :)

zEri sAfEerA said...

nabilah: xpe. sikit je. x banyak :)

puteri mama said...

miz zeri..kamoo di tag.. http://pu3mama.blogspot.com/2011/02/kerjarumah-pada-11022011.html

zEri sAfEerA said...

kak efi: ye :)

aqish basir said...

kadang2 jaga hati orng lain lagi sush dr nak jaga hati sendiri

be strong,kalau dorng tak pandai nak jaga hati kite,kite just buat yang terbaik je lah.

zEri sAfEerA said...

aqish: 2 la kan. yg penting, kite buat yg terbaek dan puas ati ap yg kite dah buat :)

! Encik Nakal ! said...

adehh~~susah nak puaskan hati semua org~~

zOeY zAu YaH said...

dlm byk2 masalah..nape line tenet prob yg buat kita tk ok? haha

zEri sAfEerA said...

encik nakal : betol2

zEri sAfEerA said...

zoey zau yah: sebab bile line tenet x ok, kite x boleh nak luah kat dada blog. kan?