Pages

come with me ;;)

Monday, September 28, 2009

Tahun Berlalu, Kami Masih Bertemu

3 Syawal... Hari ni aku plan nak beraya di Kg Merchang macam tahun lepas. Last year, sempat jugak aku beraya di rumah Jalila, Fareha, Issareni dan rumah nenek Ain Farhana. Hurm,,, macam baru saja lagi kenangan-kenangan tu semua berlalu...


                        

Tahun ni pulak... Mula-mula aku singgah rumah Irni sebab kami dah janji nak pergi rumah Jalila sama-sama. Sempat jugak minum air 1 gelas + biskut raya, hehe :D. Kat rumah Jalila... Suraya, Fateha dan Shahira dah pun sampai. Amboi,,, bukan main riuh-rendah nya kami. Tangkap gambar mengalahkan artis pop meletup... Snap! Snap! Snap! Entah berapa keping, dengan tempat yang sama, dengan orang yang sama, cuma gaya saja yang berbeza, hahahaha :)) Yang menjadi mangsa keadaan adalah mereka yang tak berdosa >>> adik-adik Jalila. hoho ^^

"Bawa bersabar la yup dengan karenah kakak-kakak mu yang gila gambar ni yup" 


 





    


Tapi macam tak lengkap pulak bila Ain Farhana, Issareni dan Fareha tak ada sekali. Kami akui itu yup. Aik,,, tiba-tiba Ain Farhana telefon Aku. Patut la tak dapat nak contact dia dari malam tadi. Dia tak dapat nak cas handphone rupanya. Sekarang ni dia ada kat rumah nenek dia.
"Jom berangkat ke sana pulak kawan-kawan"
 
Alamak ai,, hujan la pulak. Sementara hujan berhenti dan Fareha pun sudah sampai, kami terus ke rumah nenek Ain. Haha =)) makan dan minum lagi selagi tak penuh ruang perut ni. Seronok pulak bila dapat berkumpul ramai-ramai macam ni. Bukan senang tau bila masing-masing sudah ada haluan sendiri =(. Sebab tu la bila dapat jumpa macam ni, gamat 1 rumah. Tapi sayang... Issareni tak dapat join sekali sebab tak ada orang nak hantar. Tugasan biasa kami>>> 


          

 
                                   
Sudah petang, beransur pulang la pulak. Plan untuk esok,,, pergi jalan-jalan ke KT. Tak habis-habis dengan plan, hehe :D. Tapi tak confirm lagi siapa yang nak pergi. Apa pun, jumpa esok pulak yup. Tata~

2 003 people care:

fatalist said...

agak terkilan sbb x smpt g raya rmh mg!!!!!!!!

zEri sAfEerA said...

huhuhu~ 2 r fareha. aku pon agak terkilan gok........