Pages

come with me ;;)

Saturday, July 10, 2010

contest mata menawan

Hoho,,, alang-alang dah mengadap cik blog saya ni kan, rasa gatal la pulak nak join 1 lagi contest ni. Tapi oleh sebab contest ni dibuka sampai 31 July, maka aku pun duk berkira-kira  la nak masuk ke tak kan sampai la hari ni hari last aku kat rumah.
Contest ini adalah seperti tajuk yang di atas. Waaahhh,,, menawankah mataku? Hehe :D


Kisah macam mana menyedari tentang kewujudan contest ini...
Di 1 malam yang hening, *aceycey,,,grrrr* rasa rajin pulak nak blogwalking.
Jenjalan sekitar blog. singgah blog kengkawan. masuk blog orang ni. keluar blog orang tu. last2 terlekat pulak kat blog miss eyda ni. Haa,,, dari situ la tahu pasal contest ni. Contest ni cik nur fatin fatihah yang anjur. Beliau adalah pemilik sepasang mata yang cantik 8)



syarat-syarat penyertaan:


1. wajib menjadi follower blog fatencumyl.blogspot.com
2. pastikan gambar anda seorang sahaja (kalau ada gambar orang lain tak boleh)
3. pastikan 1 gambar je taw..
4. pastikan nampak mata anda ye. tak kesah la gambar tu edit ke tak janji nampak mata (nama pun contest mata menawan kan)
5. letakkan banner contest di atas kat sidebar blog korang :)
6. sediakan 1 entri khas tentang contest ni dan tag kawan anda minimum 2 orang. maximum suka hati.
7. contest ini berakhir pada 31 julai 2010.
8. selepas dah join contest ni tinggalkan link anda di ruangan komen entri contest mata menawan ni. serta link referral anda :)

Gambar yang mahu saya pertaruhkan. Ngee ^^
.
.
.
.
.
.
.


Kwang,,,,kwang3 :)) Gambar yang sama dengan contest sebelum ini. Ye la, time cuti ni di'plus' pula dengan duk kat rumah saja. Maka masalah yang dihadapi: ketandusan gambar :p

Hurm,,, perbezaanya, oleh sebab contest kali ni contest mata menawan maka aku merajinkan diri ini untuk m'edit se'simple' mungkin untuk
cover bahagian yang tak diperlukan. Yang penting, fokus kat mata yup. Vavavavava,,, amacam? Ada berannnnnni??? Mia,,,hahaha :))


Soalan: Apakah rahsianya???
Jawapan: Adobe Photoshop CS3 ;)

Okey, selesai sudah. Dengan ini, demi memenuhi syarat ke-6, saya mahu tag kengkawan bagi memeriahkan lagi contest ni. Mereka yang bertuah adalah:

Diyana. Wani. Reyna. Marel. Issareni.


For those yang join, jangan lupa letak siapa as your referral dan tinggalkan link di ruangan comment penganjur ok. [di sini]
Jom la sama-sama join. Hadiah baik punya (:

5 003 people care:

senydream said...

zeri eh aku dok panda wat contest ni ha,huhu2...mmg aku xpham pon syart2 dye nk2 y ke 6 link2 xreti zeri eh,huhu2..xpe2 aku tgu result dye dh ah n aku arap mg are da winner!...

Hamzah Ian said...

wah2.. cun2 mate tu.. haha.. menang eh nnt..

zEri sAfEerA said...

issareni,,,lorgh... mngak aku ajk mu join. hurm,,hehe...

hamzah: hee ^^

senydream said...

dok reti weh nk join contest2 gni..nanti la ada mse aku blaja dri mu camner lgi nk improve kan blog aku ni,kahkahkah2...

zEri sAfEerA said...

orite,,,, no hal. wak basic2 ni ak th jgk la ckit2 :D