Pages

come with me ;;)

Monday, March 21, 2011

Hikayat 3 Hari

Assalam readers...

kedua-dua kelas saya hari ini tak ada, nampaknya. maka hooray \(^^)/ *sambil shuffle*
bila berblogwalking di pagi hari dan bila terlihat coursemate saya, si Mashi post entry baru dan terus saya rasa teruja untuk update juga. saya kan mengada. hehe :D

kalau Jumaat hari tu si Mashi and the gang ke international hot balloon air fiesta 2011 selepas lawatan ke Naza Bikes, saya dan awek-awek cun saya pula ke...

untuk latihan vokal yang mana bagus untuk bakal guru seperti yang disarankan oleh En Khaizer. tehee :D

esoknya pula saya berdua dengan...

Hidayah aka coursemate

ke Mines. tak lain tak bukan hanya untuk menonton...


sampai masa tibanya waktu...
redup hati kau berdua...
bila dua jasad bersatu...
hidup mati jadi bersama...

kisah yang agak menyentuh hati dan perasaan namun masih sempat bergelak ketawa di saat yang lain diam menghayati jalan cerita.

dan angkara merong mahawangsa... 2,2 sudah jadi mereng. maka muncul lah pula hikayat dua mereng berbaju oren. muahahaha :))


sampai masa tibanya waktu...
redup hati kami berdua...
bila dua jasad bersatu...
payung dan baju menjadi sama...

kalau Ahad minggu lepas saya seorang diri ke KLCC bertemu pakwe satu acuan saya, Ahad minggu ini pula saya seorang diri ke Mid bertemu dia lagi. Mari saya perkenalkan siapa dia...


taraaa... pakwe satu acuan aka abang kembar yang cik Ain nak kenal tu. oppsss,,, hehe ;)
kenapa satu acuan? sebab orang cakap muka kami sama.
ey? mana ada la. lubang hidung dia lagi besar dari saya lah. teeeetttttt
lari.....................

28 003 people care:

niesz said...

syok nye g jalan2, niesz pun haritu g jalan smpai sesat2..haha..wah! 1 a cuan, kim slm kat mamat 1 acuan tu ek..hahaha..

zEri sAfEerA said...

niesz: hehe :D
g jenjalan mmg syok smpai lupe esemen. huu

hee,,, baek :)

i'm mashitah said...

eh2! jeles la tu! tp xpe, weekend azri ttp x bley lawan adegan water ball mashi. "sopan" abis. eh, korg karaoke kat mane? mlm td mashi g karoke jugak la =) so skrg, duit dh licin. abis berjoli =)

zEri sAfEerA said...

mashi: haha :)) xpe x boleh lawan. yg penting, ade. hehe :D
karok kat bangi. huuu
mmg kuat berjoli. muehehe

sab said...

amboi..jalan sakan yek. hee :)

zEri sAfEerA said...

sab: same la kamu. hehe :D

.:rizaL:. said...

Sangt sedap cita Merong Mahawangsa

zEri sAfEerA said...

rizal: kan. bez. hee ^^

fatalist said...

ei, best ke cerita ni? ramai orng ckp best..nk je rasa tengok

senydream said...

kuat derak mu ork??....haha2..ajok la aku sekali weh,ngeh.ngeh...

♥e'in♥ said...

hehe.. e'in pon dh tgk cite merong 2.. mmg best..

zEri sAfEerA said...

fareha: best ah. ayt2 sastera dia 2 berkesan. tmbh plok teknik hok ye guna mmg berbeza nge filem mlayu laen

zEri sAfEerA said...

issareni: 2 ah. kalu mu ade cni xpe gok. aku ajk ain aritu ye xrok nk kluo ahad. huu,,,

zEri sAfEerA said...

e'in: 2 la kan. rs nak menetes jgk air mate. hee

Siti Nurul Ain said...

dear lovely zeri,, ermm malu lah~~

kem salam kat abang yer adik ku..bhahahaaa~~~

zEri sAfEerA said...

hakhak ^^

Insya-Allah,,, muehehe :D

lalink7 said...

wahh kaki melancong ke kaki melencong niee...semua dia pergi..best2...hehehe

zEri sAfEerA said...

lalink7: hehe,,, 2,2 pon boleh kak :)

Ujang9897 said...

g mines tak ajak..hee..

kawin nanti dtg ek..=)


cita "hikayat terung burungangsa" ni mmg best

zEri sAfEerA said...

ish... mane boleh ad org ke-3. haha :))

hah? kawen...

cite ape plak ni

NICK IRFAN said...

cte hikayat mering tu teringin nk tgk....

zEri sAfEerA said...

hehe :D

hans said...

wah
seronoknya macam2 tempat pergi

zEri sAfEerA said...

haha :)) agak la

♥e'in♥ said...

syg!!!! jom jenguk my blog.. ade something 4 u.. :)

zEri sAfEerA said...

hye dear. sorry, dah lama sgt x jenguk blog. baik. akan ke sana :)

nouril_azmal said...

nanti emailkan gambar kt g karok ari tu ess... nak tambah koleksi..hahaha

zEri sAfEerA said...

bereh2. hehe :D