Pages

come with me ;;)

Saturday, March 12, 2011

setelah sebulan

Assalam semua :)

tup tap tup tap dah genap sebulan saya tak update cik blog saya ini. nak kata busy sangat, memang la bertimbun assignment tu ha. tapi tak juga siap2. selagi tak sampai saat dan masanya kena hantar, selagi itu la menderita jiwa ini menanggung resah yang tak sudah. tapi masih juga tak reti nak siapkan awal-awal kan. hee :D

aisy,,, dulu bukan main bermasalah nak update blog sebab wireless kat sini tak ok. tapi sekarang bila dah ok, masih juga tak boleh nak update blog sampai kan otak pun dah berkarat. ingat kan diam-diam besi je yang berkarat. bukan setakat tak update blog, blogwalking pun terasa tak larat. hoho ^.^
 
ini la dia cik zEri which is at one point, I feel like I just want to stop blogging but still it ain't that easy since I worry if at another one point, I'm gonna miss the feeling of start blogging again. as I think of it deeply I know I can't do it since I don't see my blog just as a blog but it's my wonderwall. that's why there's nothing I can do unless let it silent with no entry even for a month.

hopefully tak ada la yang menyesal for following this blog ye. baik la, sebelum tangan ini berpindah pada assignment KB saya, saya nak blogwalking dulu...

8 003 people care:

AISYAH JAIS said...

jgn stop !
heeeee . yes , awk dah lame tak update blog .
sy ni tak sedar2 ade assgnment bnyak . hehe :)

Puteri Ketenangan^^ said...

hehe~ nope! xmenyesal pn follow blog comel ni.
xpe2,,sebagai follower yg matang, saya amat faham tntang masalah anda. hee~ :)

zEri sAfEerA said...

aishah: Insya-Allah tak. syg lagi ni kat blog ni. hee :D
hakhak :)) sy pon bnyk. x update blog, x brmakna sbuk wak esemen. hehe :D

zEri sAfEerA said...

puteri ketenangan: owh ni syg kinah lebih2 ni. mmmuah3. ngee ;)

senydream said...

oloh jgn gitu kak pirah...ai suke la blog u ni mmg x myesal sngt follow even xder entry bru hri2 pon..tgok tuan blog pon jadi la...:)

nuru syahida ahmad said...

update bleog salah satu esemen wat??
hehehe

zEri sAfEerA said...

issareni: mane ade gitu. hehe :D
xpe, Insya-allah x. selagi mu x jemu2 bc. hee ;)

zEri sAfEerA said...

syida: hahahaha :)) belog sokmo ah pahni. hehe :D