Pages

come with me ;;)

Friday, July 29, 2011

jom mula lagi

va va va. sudah berkurun tak update ini blog. jauh sudah saya ditinggalkan di belakang. wordless wednesday, spontaneous thursday segala. sampaikan dashboard yang lama dah pun bertukar ke versi yang baru. tak suka. tak suka. ada sesiapa yang tahu tak macam mana nak berbalik pada dashboard yang lama? tolong la patik. peleashhh :(.

haisy,,, ada saja la benda yang spoil mood aku nak berblogging ni. baru saja nak godeh2 sikit blog ni tapi nak cari edit HTML pun tak jumpa. wuuu,,, macam mana ni? sampai hati tau buat saya macam ni. benci ah.

tu la. padan dengan muka. selama ni kau biar je blog ni sunyi sepi apa hal?
ala,,, duk kat rumah, cuti lama, tak buat apa, jadi rasa macam tak ada apa la nak dikongsi walhal banyak je benda yang nak dikisahkan. alasan. atau lebih tepat lagi kita namakan ini sebagai prinsip inersia.

yup. inersia. ini lah dia yang dinamakan prinsip inersia. objek yang pegun akan tetap pegun dan memerlukan satu daya luar untuk menggerakkan objek itu. dan daya luar itu sudah datang hari ini untuk mengubah keadaan saya yang pegun ini, muehehe :D. ini dia:


haaa,,, tahu tak apa. memang dah lama sangat dah entry stay the same tu. memang betul-betul stay the same ni. lagi 2,3 hari, genap la 2 bulan blog ni tak terupdate. ngee ^^
bila saja baca tulisan itu dari issareni, terus jari ni meronta-ronta nak menaip entry baru. hahahaha ayat mesti nak hiper punya :P. tapi tiba-tiba keadaan dashboard yang baru ni pulak betul-betul mengganggu konsentrasi saya la. maka, saya nak stop sini dulu dan mula untuk berblogwalking.

14 003 people care:

senydream said...

haha2!...boleh pon update..even entry biase2 jek tetap ada manfaatnyer n buat sy tersenyum,ahaaks:D

inersia-xtahan tuh!..kehkeh..lame dah x dgr ayat tuh,huahua2....

zEri sAfEerA said...

issareni: hahahaha :)) sy bagga boleh buat anda tersenyum :)

hehe :D recap ilmu lame. hee ^^

Far8 budak baik said...

patut lahhh kau macam menghilang je..
x pyh nk inertia sgt lahhh..
telan je cili padi..
smgt terus nk update pas tu kn..
hahahahahahaha =p
patut ar aku smpai termimpi mimpi kau
kn..x berupdate nye psl..rindu aku kat kau..hahaha..=p

zEri sAfEerA said...

Far8 budak baik: hahahaha :)) saje je aplikasi konsep.
cili pon x knal. mcm mane nih? hehe :D
yikes,,, bercabang punya lidah :P

fareha said...

hah, tgu mende lgi. update laluh..

zEri sAfEerA said...

fareha: aisy,,, mu repok aku ke? hahahaha :))

Wani said...

yesssssssssssss !
update pon :)

zEri sAfEerA said...

wani: hakhak ^^ kesian kan. 2 bulan, baru nk update. hehe :D

cik azeya said...

sama. tak suka dashboard baru. lepas tu tak tahu nak ubah ke dashboard lama macam mana. grr

zEri sAfEerA said...

cik azeya: kan? serabut je dashboard baru ni. haisy,,,

senydream said...

tengok kan ramai jek y ternanti natikan entry dr mu,kehkeh2...org femes kan...

zEri sAfEerA said...

@ senydream: eh pandai sgt. femes? x langsung issareni eh. beng g2.

nabilah_2908 said...

cuti sampai raya kan..? huhu... ;)

zEri sAfEerA said...

@ nabilah: a'ah bahagia :)