Pages

come with me ;;)

Thursday, December 3, 2009

Ikan Kerapu

Hurm,,, hari Ahad ni nak pergi Pangkor untuk kem kepimpinan under PAKAT.
Macam tak beria dah je. Entah,,, dilema *cey wah,,, konon la*
Sekarang ni asyik hujan je, malas pun ada.
Tapi hari tu aku sendiri yang beria nak pergi *siap berangan lagi*
Ya la, dari duk saja bersantai tak buat apa-apa kat rumah.
Baik join kengkawan pergi sana kan.


Huh,,, nak kena beli ini la, itu la.
Adess, banyak benda tak bawa balik.
Malas pulak nak keluar bila hujan macam ni *zEri malas nak keluar??? tolong la* Hee,,, tahu tak apa.
Nak pergi sengsorang? Tak syok la, rasa macam diperhati je. *Hakhak,,, gila perasan*
Nasib baik my bff nak temankan. Itu pun kalau tak hujan dan diizinkan la.


*teet* +6017973xxxx
Salam..firstly nk mtk
mf byk2..nk gtau bs
yysn yg kta mh0n tuk
g kem tu xdpt,diaorg
pn gtau last mnte,lau
nek bs kt upm,nk x?

Ee,,, tak mahu la aku balik upm semata-mata nak pergi Pangkor.
Dah la tak excited sangat dah nak pergi.
Bila dapat berita macam ni pulak, lagi la.
Macam apa ek? Bagi betis, dapat paha *Ish, ada ke? memandai je*


Tiba-tiba handphone aku nyanyi lagu sarang ee shim2... Dah agak dah siapa ^^
Anis!!! Dia best buddy saya kat matrik dulu yup. Ini dia...

pheewiit~ gambar curi dari fb. kekeke :D

Macam mana kali pertama kami jumpa? tegur? berkawan? dan kekal? Lain kali la saya cite yup :)
Sebab dah agak lama kami tak berkongsi cerita, so agak lama dan memang lama la kami di talian nampaknya. *hee,,, cakap pun dah macam tak betul*
Kami stop bila teringat belum tunaikan tanggungjawab besar.
Kalau ikut kan, sampai esok pun tak berkesudahan, hikhik.
Dulu tiap-tiap hari jumpa pun ada je benda nak dicerita dan soalan cepu cemas yang nak ditanya.
Ini kan kalau dah dekat 1 tahun tak jumpa *kejap je masa berlalu ek*
K, sudah. stop sini.
................................................................................


Haaa *teringat kat bff*. Mesej dia jap.
Salam... ain, x jadi r gi
bnd0 2 wat ms trdkat
ni. cey wah,,,

PERHATIAN!!! untuk masa terdekat yup. Bukan tak mahu keluar terus, ngee~
Suka teramat bila dapat respon yang baik dari bff saya tu ^^


Tak lama lepas tu, hp aku nyanyi lagi.
+6017973xxxx
Slm.kpd sume psrta
kem kpmpnan
pakat,kem tu trpksa
d'tunda cz de mslh
pngngktn.insyaALLAH,
kem tu akn d'bt pd
sem dpn,trikh akn
d'brthu kmdian.mf ats
ksulitn..

Tiada maaf bagi mu. Haha,,, ok saja. Cancel terus pun tak kisah.
Entah bila pulak la nak buat kem ni.
Kalau dah start belajar, tak mahu la aku. Assignment? Mesti meggunung punya. Adess,,, lotih den.
Cuti mid sem? Huwaaa,,, mahu balik rumah.
Macam % tak nak pergi je tinggi.
Huu,,, apa pun tuggu la masa yang sesuai nanti.


Owh,,, yup. Mesti ada yang tertanya-tanya kenapa entry ni tak ada kaitan pun dengan ikan kerapu???
Ish,,, sebenarnya ada kena-mengena la ikan kerapu dengan entry ni. Tak percaya ke?
Hari-hari beli ikan kerapu, saja je ni mahu merapu 
  Wah,,,kah3 =))
Haa,,, kan ada kaitan tu. Ngee >_<

4 003 people care:

My NotHinGviLLe said...

oit! g mane???

zEri sAfEerA said...

Pangkor. Tp x jd pon. huhu,,,

ahmad said...

tak jadi? pasal...

zEri sAfEerA said...

huhu,,,dlm msj 2 ade ckp kan. mslh pngangkutan. ngee,,last mnt plak 2. nsb bdn