Pages

come with me ;;)

Monday, November 30, 2009

Hati ku Yang Berbintang Riang

Ini kisah semalam...
Saja mahu dikongsi sebab sudah lama tak conteng apa-apa kat sini. Ngeh3~


Tengah syok-syok on9, tiba-tiba handphone ku bunyi. *teeeet*
Siapa pulak mesej aku ni? Ni mesti mesej celcom.

Rupa-rupanya...
[rum8] Diyana
Salam... dah cek lom result?
Hah??? Biar betik? Dah keluar ke? *hati aku yang cakap*
Apa lagi, aku terus cek kat esmp.


Nak kata berdebar, tak ada la pulak.
Aku dah lama sedia kot nak tengok result final.
Ok ke tak, kena terima jugak kan? Cepat ke lambat, akan tahu jugak kan?
Yang penting, bersyukur la dengan apa yang kita dapat.
Aku tak penah terlalu mengharap. Expect less, hee :D

Lagi-lagi bila teringat peristiwa-peristiwa time nak exam hari tu Final Exam Punya Angkara *klik je, jangan takut*

So, tak mustahil pun kalau dapat result biasa-biasa je.


Masuk saja no matrik dan k/p...
Aik??? Betul ke tak result aku ni? *sambil garu kepala yang tak gatal*
Bila Diyana tanya, tak tahu pulak nak cakap apa. Risau pulak kalau salah info.
Apa pun, syukur teramat sangat. Alhamdulillah...
Ini semua berkat doa family, mak ayah terutamanya dan kengkawan. *thanks ya*
Kawan-kawan tanya, buat diam sudah. Diyana saja yang tahu setakat ni. Hehe :D
Diyana, congrats jugak tau *thums up*


Walaupun aku agak tak percaya dengan result tu, kat family tetap kena cite.
family 1st kan?
Malam tu pulak aku dengan family makan malam sama-sama. Semua ada. Tok nab, Pk yeh, Pk Ngoh Jang, Ngoh, Mk Cik Moh, Pk cik Man, Elina, Matkim, Qebal. Last sekali yang paling penting, VVIP la katakan...

Taraaaaa~
                                                                                              
          Budak tecik tiut miut lagi tedap dibuat sup. hikhik ;)

Amacam? Ada bakat jadi ibu mithali tak? Ok. Motif soalan? Saje nak menggatal.
Owh ya,,, abang aku tak ada yup sebab dia sesat kat Kelantan. Ngeh3~
Family Ayh Ngoh aku pun tak ada sebab mereka tak balik raya kali ni. Pp ambil SPM.


Pukul 11 pm baru la semua balik. Budak kecik ni pun dah tidur time tu. Esok dia sudah mahu balik KL. Tata~

10 003 people care:

anish said...

zeri, pic tu sgt chantik! suke ^^

zEri sAfEerA said...

hehe~ dak tecik 2 wat pic 2 nmpak cantek... ee,,nak gigit die. ngeh3~

My NotHinGviLLe said...

huhuhu...
ade tny sue dpt result ke blom?

zEri sAfEerA said...

owh,,,ade. die blom cek agi. die xtau rsult dah klua.huhuhu~

Wanie-san said...

mesti result gempak..daku bleh agak..pape pon..tahniah..=]

zEri sAfEerA said...

hehe,,, wanie-san, xdela gempaq pon. tp ok la sbab last mnt stdy kan. pape pon, thanx~

i'm mashitah said...

beb,rslt amcm?xnk cter kt mashi ke?

zEri sAfEerA said...

hahaha,,, x sure r mashi. ade org ckp 2 rsult xm je. 6ti ye kalo dah konfim. ngee~

i'm mashitah said...

eeee,bgtau la..msti 3.5 above kn?ish,menakutkan la...mashi je x cek lg

zEri sAfEerA said...

xde bnda la mashi. msti ok nye. pcaye la... :)