Pages

come with me ;;)

Friday, June 4, 2010

how do i look???

hye kamoo. kamoo. dan kamoo. saya di sini lagi. hmmm 8)
psst2,,, saya dapat tag lagiii~
dari siapa??? siapa lagi kalau bukan dari anis :)
masheh anis kerana sudi mengisi kekosongan diri ini *haisy,macam apa-apa je, ngee ^^*

excited \(^^)/. tag kali ni lain macam sedikit. teruja + takut juga nak buat ini.
kamoo,,, nak tengok tak wajah saya 20 tahun akan datang???
jeng. jeng. jeng. nah, tengok ni
.
.
.
.
.
.
.
.
.

owh tidaaaaaaaaaaaakkkk. grrr,,, mula rasa takut menengok muka sendiri.
amacam? apa, buruk? tak baik cakap kat nenek macam tu taw. hukhuk,,, :(

macam ni ke muka aku time 41 tahun nanti? await nampak tua bebeno ni?
41 tahun, tapi muka macam stok nenek-nenek dah. wua,,hahah :p
bila ditambah, tolak, darab, bahagi segala, time ni aku tak ada cucu lagi. wakakaka =)) *mustahil2, awal lagi tu*

tapi kan kalau dah ada cucu nanti, saya nak cucu saya panggil saya nenda. boleh? hakhak :D
haisy,,, kalau dah aku jadi nenek,
siapakah atoknya? kwang,,,kwang3 ;) *aceycey,,, kes berat ni. gagagaga*

ehem2 masuk part best. wakakakaka :)) *dah keluar tanduk sakti*

teringin jugak aku nak tengok beliau2 ini 20 tahun akan datang, kekeke ^^
beliau2 yang saya maksudkan tu, tak lain tak bukan:
fareha
issareni
diyana
marel
k efi
mashi
reyna
wani
moon
haa,,, kamoo juga. yang baca ini entry. hikhik ^_~

caranya senang saja. click SINI
then upload la mana-mana photo yang kamu suka *pastikan clean and clear ya, hehe :d*
kemudian, save la photo tu.
selamat mencuba dan selamat jadi tua. hee ^^




p/s: saja je upload gambar pakai telekung ni.
nak kasi nampak insaf sikit dah tua2 ni.
hoho
^.^

8 003 people care:

i'm mashitah said...

mashi=saye ke?

wah?x mau la tgk.msti lg dasat.hehe

anish said...

hehehehe :D tp ade gaye muke zeri g nih. anis punye cm takde dah. haha :p

zEri sAfEerA said...

mashi: yela kak. sape lagi? hehe,,,
try2. besh ni. sume org akn
tue. hikhik ^^

zEri sAfEerA said...

anish: hahahah,,,ade ke??? woo kire ok r ni. hehe,,,
mane ade. muke anis x napok kedut mcm org pon. hee :)

puteriMama said...

hehehehee..cun r dik..
x berybah sgt..pakai aper tu..hehehe share r tips awet mude..hehee

zEri sAfEerA said...

wakakaka,,, k efi, mane ade. takut tngok. hakhak,,,
turn k efi plok pas ni. hehe ^^

senydream said...

perrrrrgggghhh!..kak pirah xleh blah!..mmg muke penuh keinsafan ah!.aku dh try dah tpi buruk ah malu ase,kahkahkah...nnti sok aku upload lam blog ni...:P

zEri sAfEerA said...

hehe,,,aku tngok doh sakni. cun agi wei. bakpe x napok tue mcm aku? hahaha,,,
2 r, muke br balik haji... hehe :)