Pages

come with me ;;)

Thursday, June 3, 2010

bukan hak milik tapi anugerah

Salam...

Tak boleh bla tajuk entry ini kan? Hee,,, tak tahu nak taruk apa dah. Blur @.@
Alhamdulillah, dapat kembali menjenguk ini blog. Lebih kurang 5 hari tak on9. 2 hari demam, the rest sebab modem streamyx rosak. Rupa-rupanya bosan tak on9 lagi teruk dari bosan dapat on9 yup, hehe :D

Bila sudah ok ni kan, boleh la jenjalan *blog walking je pun, hikhik*. Banyaknya nak kena catch up ni. Singgah saja kat blog cik anis, terus senyum lebar bila diri ini ditag. Hee,,, sukanya anis ^^. K, diam. Nak fokus on this tag dulu ey (8
 
1) apa yang bermain di fikiran you all sekarang?
perlu ke dia buat macam tu hah? kenapa, dia rasa tergugat ke? dia tak faham maksud friendship ey? kalau aku nak, dah lama la wei. ish,,, sangat gerrrrrrrraaammmmm saat ini. nak cakap jugak, 1. 2. 3. "anak monyeeeet! :p" *k, dah ok. nak senyum pulak (:*

2) apakah nama samaran you all?
banyak la jugak. ikut mana yang selesa la yup.
az. azri. zeri. jeri. pirah. kak pirah. safirah.
hah??? fira? ada je yang panggil begitu. tapi begini la, bagi kat orang lain saja la yang tu
. wakakaka
=)) *panggilan tu tak sweet la dengan watak saya*

3) berikan 3 orang yang you all sayang?
mak
ayah
dia. siapakah? siapa saja yang sayang sama saya. iya, kamoo la
*sayang kamoo jugak*

4) panggilan untuk si dia?
si dia mana pulak ni? ramai sangat la. hakhak :p
owh tu. sorry, slow sikit. um,,,um2 tak ada lagi.
tapi kalau sudah ada nanti, nak panggil dia... hikhik,, entah pape *aiyaak,,, berangan lagi :d*

5) hadiah yang you all impikan dari seseorang yang istimewa?
tak nak apa-apa, cukup la dia dah istimewa. *wah,,, bia betik. zeri dah transform. muo berdiri bulu kening aku ni*

6) blog mana yang you all suka visit?
blog kengkawan saya. blog kengkawan kawan saya. suka update kisah-kisah diorang. bila kenal, lagi dapat feel bila baca n_n

7) tag kan kepada 8 blogger you all 
fareha, issareni, marel, diyana, k efi, wani, intanSya dan mereka yang rasa nak buat juga. dialu-alukan ;)

************************************
 


Ok, next. Nak ucap terima kasih banyak-banyak kat cik marel ni sebab kasi ini award kat saya. Suka la, cantik :)





Maka dengan ini, saya kena la jawab soalan-soalan di bawah yang saya rasakan penting bila tak ada apa-apa nak buat ni. Ngee ^^


1. Suka Melukis Tak?
segan la nak bagitahu. kalau suka tapi tak cantik buat apa? hoho ^.^

2. Bosan2 suka wat apa?
on9 la, apa lagi. hello2 kengkawan, hang out sama-sama. kalau tak ada siapa, makan sampai kenyang. berangan sampai juling. tengok tv sampai tidur. hekhek =D

3. Kenapa siput babi berjalan lambat?
sebab dia tak boleh jalan laju. betul. kalau dia boleh jalan laju, dah lama dia kejar korang. mia,,,hahah =))

4. Cute tak orang yang bagi award ni?
cute mute + cun sekali. suka nengok dia. oppss ^_~


5. 5 orang penerima award dan penjawab tag seterusnya?

little ain
fareha
anis
issareni
diyana

 
************************************


Ok, yang ini masih pasal award. Actually, sudah lama dapat ni. Tapi macam mana la boleh tak perasan. Maaf ain *wat muka ngade* ;)
2 sekali dapaaatttt. hehe,,, *dengan penuh angkuh* kamu memang terbaik la ain u_n
Ni diaaa...




Lalu dengan ini, award ini akan saya anugerahkan pula pada mereka yang follow saya. semua la. ambil ey ^_~
Alright, selesai sudah. jam menunjukkan 23:19. saya lapar. saya nak makan nasi. heehaa~

 
p/s: Ain, kamoo cepat selamat sempai yup.
bergunung cite kat atas 2,2 bahu ni.
siap la kamu, ngee ^^

4 003 people care:

fatalist said...

apa kaitan ngn tajuk entry ni ngn isi dia?

zEri sAfEerA said...

wakakakaka=)) mu x fhm ey??? aku lagi r farreha wei. hee ^^

디야나 said...

ala~~ malasnye nk wt~후 후 후...

zEri sAfEerA said...

ish,,budak ni. asyek mls je. mcm mane nk dpt full mark dr ckgu. hehe :d