Pages

come with me ;;)

Tuesday, June 15, 2010

cOntEst

Adush,,, tak tahu nak taip apa dah ni. Haiyaakkk,,, Diyana bikin gua kacau la malam ni. Dia tag saya untuk join 1 contest ni... Wajib pulak tu. Ok dah, tak mahu cakap panjang.
Hee,,, nak tahu apa contestnya??? Jom baca terma dan syaratnya seperti yang di bawah:


terms and condition:
1. terbuka kepada semua peringkat umur.

2. gambar anda seorang ! kalo ade org laen,saye REJECT, :p muahahaha !!

3. gambar anda mestilah sePHOTOGENIC yg mugkin,nampakkn'umph~'nya .. hee :p , xkesah ber"edit ke tidak" yg penting 'umph~'nya saye nak tgk !! hihi :P
4. hanya sekeping gmabar sahaja d benarkn ok ?? kalo pakwe nak join,tunggu next contest yeah .. :)
5. mestilah menjadi follower YEYEN aka IZYAN IZZATY
6. sediakn entry khas untuk contest ni dan tag minimum 3org .[org2 yg d tag mesti tau ok ?? kalo x , saye SAMAN ! haha :P]
7. letakkan BANNER CONTEST yg ada d sidebar saya d BLOG anda ok ?? :)
8. tarikh tutp contest ini ialah 30 JUNE 2010 , bile dah tamat contest,saye akn announce kn ape hadiahnyer..jengjengjeng~!! mari akak abg adik ibu bapa join contest saye !! :) hadiahnyer mmg best,kalo saye anjurkn mmg best .. hihihi :p
ne conteh jer pics yg kononyer photogenic ne .. alahai~ xkot . ne hanya sekadar EXAMPLE k . [letakkn pics ne skale dlm entry anda]
anda explain ape yg menarik dlm pics anda n part mane yg anda paling suke dlm pics tuh .. senyuman ker , mata yg hot ker .. pape jer lar , make sure berkenaan dgn pics anda ok ?? :)

sesiapa yg telah mengikuti contest saye,silalah tinggalkn link dan nama anda d comment untuk entry ini ataupun d kotakyour thought ..


Ok, i choose this pic


urgh,,, malu seh... *dah tak tahu nak pilih pic mana*
Kenapa pilih pic ni? sebab ini la my latest pic. tak ada dah yang lain. betul, hee ^^
Pic ini ditangkap sendiri sebab mahu test shawl pokadot baru say ini. mia,,hahaha=)) *eksyen sebentar*
Biasa la, tak lengkap rasanya bila tak buat sesi rehearsal dulu sebelum pakai.
+++ nak mix and match dengan segala baju yang ada... hoho ^.^
MOtif??? Nak kasi konfiden level tu up sikit time nak keluar nanti. ngee :p

ehem2,,, part yang paling saya suka dalam pic ni... tang mate saya,,, gorgeous x??? hahahaha,,, *sila muntah sekarang* mata pinjaman saja okeys ;)
apa? suka mata saya? saya lagi suka kening saya. hahaha,,,wink~


insan2 yang terpilih untuk join:
miss marel
miss reyna
miss wani

7 003 people care:

디야나 said...

teehee... congratz2~

zEri sAfEerA said...

hahaha,,,sj je dyana ni. huu,,,haru

MarelFira said...

alor, kamu ni...saya bukan photohenic la syg..ehehehe..

neway, thanx syg tag!

zEri sAfEerA said...

marel,,,kamu comel la... ;)

johnlabu said...

pilihan yg tepat... :)

senydream said...

kak pirah dok ajak etek aku join,kahkahkah...lau ajak pon aku dok panda nk wat gok terma n syarat ssh sngt rse,kehkehkeh....

zEri sAfEerA said...

johnlabu : ape yg tepatnye?

issareni: lorgh,,,aku mane tau. plok 2 ms 2 contest ni nk tutup dh. len kali aku ajok mu join skali ey kalo ade kontest len ^_~