Pages

come with me ;;)

Friday, October 8, 2010

Beri Ku Ruang

Salam...

Tolong3!!! zEri nak bernafas sekejap. Bila dah terlalu busy dengan assignment dunia, kepala pun dah naik tink tonk!
zEri, sila betul kan kembali niat anda. BAIK :)
Terima kasih kepada kakak-kakak especially Kak Katy dan Kak Nadia untuk makanan rohani yang disuap sekali 1 minggu itu.

Esok hari Sabtu. Kelas amali minggu ini tak ada. Yeehaaa \(^^)/ Plan g KKB dengan Issareni boleh diON nampaknya.
Apa??? Ada lawatan under KMT pulak? Hurm,,, kuciwa :(
Macam ni la rutin harian aku. Hari Sabtu pun ada kelas sebab nak kena siapkan projek. Nak tahu projek apa? Nanti dah siap, saya tunjuk macam mana rupanya yup.

Pendek kata, hari Ahad saja la satu-satunya hari aku boleh membuta tuli. Letih -_-'
Lepas ni nak kena fokus pada assignment dan final pula. Aiyaaak~ siap tak boleh balik lagi raya Haji ni sebab esoknya ada paper :(. Beraya haji dengan Ajim saja la kat sini.

Currently, emosi kurang stabil. Senyum diukir bagaikan dipaksa. Seperti mahu nangis, tapi air mata tak bisa dirembes keluar. Hati kecil ini menangis tak berlagu.

Kamu perlu kuat, zEri. Ye, saya tahu.

4 003 people care:

fatalist said...

ye, sila kuat..hidup sbgai student mmg berat..to many things to do..smpai x menyempat

zEri sAfEerA said...

yup. betol fareha. mu pon kene kuat. kite kene sm2 kuat. BANGUN!!!

senydream said...

kuat harimau!....tpi aku thu mu berdua mmg KUAT!...chaiyok kwan2...
*aku pon x p tgok kat wall kkkb rse cam myesal sngt x p,huhu2...*

zEri sAfEerA said...

Huu,,, maseh Issareni :)
2 ah. xpela, kite g thn dpn la. 2 pon kalo ade agi. *bharap*