Pages

come with me ;;)

Monday, August 1, 2011

perasan tak?

kamu semua perasan tak? saya memang perasan. saya perasan yang hari ini ramai orang post pasal Ramadhan. kenapa eh? *memang mahu ketuk kepala ni sebab pura-pura tak tahu, hee*
untuk itu, saya tak bercadang untuk post pasal Ramadhan *mak aih, teruk punya ayat* sebab saya cuma nak bagitahu yang petang semalam, saya dengan cik ain and the gang...
 
psst2,,, jangan cari saya dalam gambar ni sebab memang tak ada pun. hehe :D

... ke Mesra Mall menonton filem


... CAPTAIN AMERICA walaupun bukan movie ini yang kami nak tengok pada asalnya. and how was it?
i was so excited when the serum could transfer Steve Rogers from a scrawny guy to oh-my-guy, awww *opss,,, adakah saya kelihatan seperti mata keranjang di sini? ya ampun*.
but no matter what, i have to confess that i love Colonel even more for being sarcastic everytime he was there in the scene *lol. sounds cruel yet funny oh*.

talking 'bout ending, terkilan. sangat. untuk itu, jangan bercinta dengan manusia abnormal, muehehe ;) 
and. and. and i just love the scene when Dr. Erskine pointed at Steves heart as he died. yeah,,, this scene really turn me on for reminding me of Dato' Dr Fadzilah Kamsah yang selalu menekankan kita untuk selami jiwa, ahaks :D *apa yang aku cuba sampaikan, sebenarnya*.

actually i try to relate and highlight it's the heart that makes a good person. so, sempena bulan Ramadhan yang penuh barakah ini, marilah kita sama-sama menyucikan hati kita yang satu ini *acey,,, pandai pulak nak alihkan topik dari movie ke Ramadhan kan*.

oh ya. walaupun saya tak bercadang untuk post pasal Ramadhan pada awalnya, namun saya rasa bertanggungjawab untuk mengajak kamu semua berlumba-lumba lari merebut tawaran istimewa sempena Ramadhan ini:


p/s: yukkk semarakkan cinta Ramadhan :)

30 003 people care:

zOeY zAu YaH said...

ramai yg x puas ati dgn citer tu.entah la =)

zEri sAfEerA said...

@ zzy: owh eh. nk buat mcm mane, cite 2 je yg tgh nk tayang time kitorang smpai. hehe :D

Heidi Shafiq said...

nampak sgt air liur ko meleleh mase tgk body captain america.. hahaha..

Hans said...

ada kata citer tu best
entah
den tak tgok lagi

senydream said...

besh ke weh creter ni?..aku even pawagan kat depan tangge jek skrg pon xleh nk g tgok pape creter,xdok mse n y pling penting skali xdok teman!...haha2...

little ain said...

oo yeah gambau sudah masuk belog. huhu!

little ain said...

tawaran terhebat boleh masuk fb, wall photos. hehehehe :))

zEri sAfEerA said...

@ HS: hahahaha :)) xde la meleleh pon tgok body die. meleleh air liur sbab gelak kat colonel, ada la. hakhak ^^

zEri sAfEerA said...

@ hans: boleh tahan la. cite cenggini mmg x bosan.

zEri sAfEerA said...

@ senydream: mu kan jiwang. aku rs mesti mu x suke tgok cite ni. hehe :D

zEri sAfEerA said...

@ little ain: ho yay. tggu kekgi org wak masuk fb plok :)

zEri sAfEerA said...

ain, hahahaha :)) hor tawaran hebat. wak masuk. wak masuk :)

Far8 budak baik said...

hahahaha mesra mall kat kerteh tu kn..mg org ganu pulop..
ambe pung..sekapung ar kira ork..
hihi...
cita tu..mmg best..
tapi sedih ending..
bgun2 dah tahun lain..
tapi ingt lagi ngan date dy kn..
perghhhh

zEri sAfEerA said...

@ far8: oit. org tranung gok ke? hahahaha :)) label sekapung lallu.
2 ah. mmg best tp ending 2 ah mmg terkilan beb. ingat saje tp hok puan 2 bukan ade doh. huwaaa :((

sizuka[Izzati] said...

pergh.best ek cite nih?bleh la download.hehe.selamat berpuasa zeri :D

Hans said...

owh
best la ko dapat tgok
sob sob sob
jeles lak aku tiba2
hahaha

zEri sAfEerA said...

@ sizuka: pergh... boleh tahan la. kalo x, xkan member sebelah sampai trangkat kaki. hehe :D
haa dnload2. hee ^^
ye... alhamdulillah dah masuk hari ke-2 :)

zEri sAfEerA said...

@ hans: hahaha :)) tibe2 nk gelak dulu. relax2. lpas dpt tgok nanti, br boleh nangis. hee

aniswany said...

SALAM RAMADHAN DEAR =)

zEri sAfEerA said...

@ aniswany: salam ramadhan kembali utk kamu :)

sifu im said...

cite ni best ke??

teha said...

selamat berpuase si cantekk :)

zEri sAfEerA said...

sifu im: best. hurm :)

zEri sAfEerA said...

@ teha: selamat berpuasa jugak si comey ;)

ieda said...

dah lama akak x tgk wayang :)

zEri sAfEerA said...

@ kak ieda: sy pon br tgok setelah beberapa bulan duk d rmh. hehe :D

nabilah_2908 said...

hmmm...lama betul tk tgk wayang...plan punya plan...ttp tak jadi gak...huhu.... :)

Selamat berpuasa... :)

zEri sAfEerA said...

@ nabilah: ngee ^^ sy pon br j dpt tgok ni lpas stat ct aritu :D

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

tak tengok lagi.. sob sob

zEri sAfEerA said...

@ LinE PuTih LiNe HiTaM: huk huk. xpe,6ti blh dnload :)