Pages

come with me ;;)

Wednesday, November 3, 2010

Selamat Sudah

Masih dalam mood blogging. Hari Khamis lepas, aku cepat-cepat bersiap nak pergi lecture. PELIK. Kenapa handphone ku diam je. Dah LEWAT. Bila pintu bilik dikunci, terserempak dengan budak satu kuliah.

" X gi kuliah ke?"
"Kuliah? Kuliah mende?" *dalam dialek tganu*
Perlu translate ke? tak perlu kot :p


"Kuliah KMT la" dengan riak wajah ku yang entah macam mana
"Aik? Kuliah KMT mane ade doh. Kan En Hayat kabo doh minggu lepas kelas last"
"Owh yeke???"Cool

Masuk bilik. DUSH! Wuaahhhh :(( malu. Nampak sangat la time lecture, aku main-main. Patut la handphone ku diam saja tak ber'miscall'. Entah-entah diorang semua tengah nyenyak diulit mimpi petang. Hakhak :)


Nak sambung tidur, TAK BOLEH! Kena pergi Sanggar 12 tolong exco-exco PAKAT lain kemas tempat untuk AGM malam tu.


Sebelah malam. Lepas Maghrib, aku dengan Dayah turun awal sebab kami in charge untuk BBQ. Atas alasan: petang tadi kami datang lewat untuk kerja-kerja menyelenggara tempat. Apa-apa je la. Yang penting, kita bergambar dulu.


Memang berasap. Hidu asap. Makan asap.
Asap api nampak di mata. Asap kat hati? Tak siapa yang tahu. huhu :)


Bila kerja-kerja bermain asap beralih tangan kepada jejaka-jejaka pilihan ibu mertua, maka boleh la kami berdua join exco-exco lain bergambar :D

AGM kali ni dibuat 1/2 formal saja. Ucapan ringkas Presiden. Perlantikan Presiden, Naib Presiden, S/U dan Bendahari baru untuk 2011. Owh yup. Sebelum lantik yang baru, bubar yang lama dulu. Maka dengan ini, tamat lah khidmat Azri Safirah Abdullah sebagai exco publisiti PAKAT.

Alhamdulillah,,, selamat :)


Dan ini lah barisan-barisan exco PAKAT 2010...



Ehem2,,, bergambar, bergambar juga. Bekas-bekas semua tu siapa nak basuh??? Siapa lagi kalau bukan calon-calon menantu ini... hikhik ^^


Bila agak-agak semua benda dah beres, beransur-ansur la pula. Esoknya aku dan coursemate ada trip ke Melaka pula.
Trip ke Melaka? Iya... Nanti saya share di lain entry yup :)

3 003 people care:

MarelFira said...

syg, lama xupdate tau..tunggu jer..
bz yer nk exam..misz u dear!!!

makin cantik dia skrang wooooo

fatalist said...

pirah ey, blh doh mg jadi menantu tu..orng mesti terpikat

zEri sAfEerA said...

Marel: Hee^^ bz ngan esemen. xpe, pasni blh update lagi. hehe :D miss u 2 ;)

Fareha: hikhik ^^ boleh eyh? kwang3