Pages

come with me ;;)

Friday, January 28, 2011

Pose Slumber Laptop Contest

sudah lama saya nak join contest ini. oleh sebab kekangan masa, terpaksa la tangguh sampai ke hari ini. itu pun 2,3 hari lagi contest ni dah nak tutup. caranya mudah saja:

 klik gambar di atas untuk INFO


Prosedur:
1) sudah follow :)
2) rujuk title entry ini :D
3) selesai dilinkkan ke blog penganjur contest ini
4) lihatlah gambar-gambar saya dengan coursemate saya di hadapan laptop...


gambar-gmbar ini ditangkap dengan slumber nya di hadapan laptop coursemate kami pada sem 1 di tengah-tengah laluan manusia di Blok B Fakulti Pengajian Pendidikan UPM ketika kawan-kawan yang lain sedang sibuk mendaftar subjek, seolah-olah first time kami jumpa webcam. hakhak :))

sebenarnya, boleh ke combine gambar banyak-banyak macam ni eh? hurm,,, kalau tak boleh, sila lah pilih mana-mana satu yang dirasakan paling slumber ya, tuan penganjur. teheee :D

5) akan dilaksanakan selepas ini
6) saya ingin tag:
>> wani

jom join contest ini kawan-kawan sebelum 31 hb ni. hadiah nya menarik, okey ;)

36 003 people care:

nelly said...

gud luck

zEri sAfEerA said...

tengs nelly :)

niesz said...

gmbr yg 1st tu comel la!suke tgk..

gud luck yer awak.. :)

updated entry : accident+icu+pencen

little ain said...

huhuhu. doh la gmbor ilang belake. memang kene terjah fb nih. huhu.

senydream said...

logh!..tag dok kbor pon,huhu2...ermm nk tutp lele doh ni xsempt nk wak rsenyer..kekangan mase,wahuahua...:)

zEri sAfEerA said...

niesz: owh tngok la lame2 kalo suke. hehe :D

tengs ye awak :)

zEri sAfEerA said...

ain: derah2 terjoh fb. adiah ye comey ain. hehe :D

zEri sAfEerA said...

issareni: sorry, memang nk kabo tp mlm nk balik lele doh ni aku wat contest ni. sorry2 :)

redzwanie redzmann said...

gud luck k azri..
thnx tag yer...
cntek n c0mel la k0wg 2..uke2...

senydream said...

hehe2..tpi xpe ah aku xdok plok pic2 slamber ni coz sume pic aku kontrol lake,kahkahkah2..tpi kenang la gambr wak jdi model tuan punyer anjur contest ni xpuah tgok,kehkehkeh2....kne g follow ni,haha2!...

zEri sAfEerA said...

wani: tengs wani.
same2 :D
mslhnye ni bukan contest comey tp slumber. hekhek :D

zEri sAfEerA said...

issareni: eh. bukan ke tuan ye diri ke 2??? gatai ;P

anish said...

zeri with another twin. hehe. salu tengok korang nk same je muke :P

zEri sAfEerA said...

anish: hehe :D kembo jln same2 je. muke x pon. die lawo ah anis, hehe :D

NICK IRFAN said...

gudluck sbb gmbr menarik jgk...

zEri sAfEerA said...

nick irfan: time kasih :)

lalink7 said...

gud luck babe..so shomelll...siap ade lap2 lg..ehehehe

nabilah_2908 said...

masa satu kakak..mana satu adik..? hehehe..

muka kamu berdua ada iras2 la... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
HARI MENTERNAK LEMAK

zEri sAfEerA said...

lalink7: hehe :D lap2 yg memang dah ade. tengs :)

zEri sAfEerA said...

nabilah: kami beza 1 bulan j.

owh,,, ad iraskah? juah kot. hehe

jom :)

ifwat said...

gambar comel lote wehh. haha. boleh menang, boleh menang.

zEri sAfEerA said...

ifwat: mslhnye, ni contest paling slumber la. huhu :D

senydream said...

haha2!..tuan dye sendri ker??..rugi dok join,kehkehkeh2...

zEri sAfEerA said...

issareni: bakpe plok rugi? hurm,,hurm,, conpius. hehe :D

Haziq Yaacob said...

aksi2 depan laptop yg menarik..hahaha

anda ditag :D
http://adik-abang.blogspot.com/2011/02/contest-jejaka-terhangat-nak-bagi.html

zEri sAfEerA said...

hehe :D menarikkah? hoho

tengs 4 d tag :)

bajiku shefi said...

gud luck dear....mmg slumberr abiss...:)

Mizz Farah said...

sis dtg singgah sini lawat zeri safeera..sehat tak ni??? :)

zEri sAfEerA said...

bajiku shefi: tengs awak. hekhek :D

zEri sAfEerA said...

mizz farah: ohw time kasih. sehat2 sj d rumah skrg :)

.:rizaL:. said...

ehhe..ok2..sy amek gmba awk dri sni je ok?

zEri sAfEerA said...

hee ^^ okays :)

Nica said...

comel gamba first :)
gudluck ea..

zEri sAfEerA said...

nica: tengs :)
xtau la pmenang contest ni dah diumum ke belom. lame x update. hee ^^

디야나 said...

baru pasan ade tag~...
hee sory xbuat, xpasan~

zEri sAfEerA said...

diyana: mesti org x ingat nk bgtau dyana kat shoutbox.