Pages

come with me ;;)

Sunday, January 2, 2011

mainan perasaan

Alhamdulillah... tadi pagi saya sudah selamat sampai di upm. cuti yang lama tak terasa cukup lama. bila saat harus kembali ke sini, mula terasa berat. berat kaki melangkah, berat lagi hati nak tinggalkan rumah. tapi berat badan tak pula bertambah. *heh? tak ada kena-mengena* hahaha =))

oleh sebab dah selamat sampai di sini, boleh la diluah apa yang bersarang kat hati ini semalam. sebenarnya, saya tak pernah rasa sangat risau dan serba tak kena seperti yang saya rasa semalam sebelum bertolak. tapi tak pula diluah apa yang terbuku di hati ini sebab saya tak mahu ada yang risau.

sekarang, tahu lah aku. mungkin sebab aku nak ternampak seseorang yang pernah saya cerita dalam [entry ini] yang sudah lama aku tak jumpa. haaa,,, yup. saya ternampak dia masa nak naik bas semalam. aku pasti. aku hanya perhati dari jauh. sudah 3 tahun berlalu. tapi saya sangat ok, sekarang. dia tak perasan aku. itu lagi baik.

bila dah naik bas, masih lagi rasa tak sedap hati. tapi elok saja aku tidur sampai la kawan di sebelah kejutkan bila dah sampai kolej. ok, mainan perasaan la konon. mainan tidur lagi enak lemak berkrim disukai spesies macam aku. hekhek :D

currently, zeri boleh lagi tersenyum bahagia menaip entry ini memandangkan masih dapat online. nanti bila ramai yang dah sampai, persaingan untuk mendapatkan internet connection pun tinggi, jangan harap la kau boleh senyum macam kau dapat guna streamyx di rumah. hukhuk :'(

oleh itu, diharap dapat la anda semua memahami status saya sekarang ini. busy bukan faktor utama untuk saya tak update blog memandangkan saya lebih suka get my life busy with sleep here, hee ^^

to new comers, welcome to my wonderwall. to cleopheera followers, readers, visitors, rajin-rajin la datang ke blog ini dan tinggalkan jejak anda. jangan lupa leave your comment here ;)
kalau dapat online, i will catch you later, ok. pasti :)
zeri is so excited waiting for her 100th follower ;;)

18 003 people care:

sab said...

wah. dah nak 100 followers die. hebat2!!!

eh2. sab nk request lagi buley tak? hihi.even sab tau u suke mem-bz kan diri skrg ni. tpi..xpe..sab sabara menunggu..hihi

nk tau cm ne u letak an picture bby tuh di shoutmix u?? hehe. tutorial ntuk hide kan shoutmix. sab dh tau cm ne...cume nak tau...cm ne nak tukarkan jek.. hee..sooryy...susahkan lagi. :)

zEri sAfEerA said...

sab: ala,,, die lagi la... org baru je nk smpai 100. huhu :D

hakhak :)) lawak la sab ni. pning ckit la ayt. hee ^^ InsyaAllah kalo ade kelapangan org buat ye2 ;)

senydream said...

zeri mu nmpak sape?...nk thu gok,huahuahua2!....
wow...dh nk sampa 100 org,caya lah!...

zEri sAfEerA said...

issareni: bace dulu entry sebelum ni. msti mu boleh agk sape :D

AISYAH JAIS said...

zeri , wohaaaaaaaaa . pagi dah sampai . hihi . sy kalo bole takmo balik . heeeeeee .

zEri sAfEerA said...

aishah: haha :)) sy jauh dr trganu. haruslah dtg awl. hee ^^

♥e'in♥ said...

happy new year dear.. =) bljr rajin2 ye...

aqish basir said...

awk stdy upm ek?
kos ape ek

zEri sAfEerA said...

e'in: selamat tahun baru 2011 jugak utk awk ;)

zEri sAfEerA said...

aqish: aah. stdy upm. kos pendidikan.

student upm gak ke?

senydream said...

zeri entry y ner ni nk kne bce?...

senydream said...

ok2 dh fham pe mu kbo..bce entry lam creter ni kan?..haha2!..mf la aku x persan lak ada entyr len lam creter ni,huhu2..papepon aku dh bce,teeeeeeeehe...

zEri sAfEerA said...

hehe :D owh,,, x prasan eyh? aku bukan maen letok link. hee^^
ok... selanjutnye, aku cite len kali :)

senydream said...

yup..i'm waiting~~~

zEri sAfEerA said...

:)

nabilah_2908 said...

student UPM yer...kolej berapa..?

ada akk pun ada kat situ...sebaya dgn kamu... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
TUESDAY NIGHT

zEri sAfEerA said...

hehe :D aah. kolej doblas :)

owh yeke? kos ape? kolej mane?

nabilah_2908 said...

oh...dia kolej 9..ambil sains fizik.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
HARI BUSUK