Pages

come with me ;;)

Saturday, January 22, 2011

quick entry

ok, dah genap seminggu tak update blog ini. saya suka chipsmore tapi saya tak suka bila internet wireless pun macam chipsmore. sekejap ada, sekejap tak ada :(( *rindu streamyx di rumah owh*

tak suka. tak suka. tak suka bila nak kena bw cepat-cepat. balas komen pun cepat-cepat. baca entry kamu semua cepat-cepat. komen entry kamu cepat-cepat. saya tak suka benda yang kelam kabut sebab saya ini orang yang cool. hakhak :P

entry kali ini hanya lah sekadar menghilangkan rindu saya pada blog ini dan juga rindu kamu pada saya *sila buat muka 10 sen semua*. tehee :D

saya juga nak ucapkan ratusan terima kasih kepada mereka yang sudi menambahkan bilangan follower blog ini yang baru sahaja mencecah seratus enam puluh empat :)

setinggi penghargaan dari diri ini yang tak berapa tinggi ini kepada mereka yang telah meninggalkan jejak dan tinggalkan komen mereka pada entry-entry saya dan menyapu habuk-habuk yang mula menapak di blog ini :D

kamu memang
macam saya. hakhak ;)


tambahan: minggu lepas saya berdua dengan coursemate saya si anggun tinggi lampai ke
Mid Valley
tema: grey + purple = greyple 

Tapi minggu ni saya tak ke mana pun. bosan owh sendiri di bilik. cuma esok saya join sukaneka under kerohanian kolej saya. itu sahaja. wassalam :-h

19 003 people care:

niesz said...

hehe..tu la..lame gak tggu awk update blog..ehe..thanx jgk ek sbb rjin bg komen kat entry niesz..:)

senydream said...

comey adik pheera...:)

zEri sAfEerA said...

niesz: wah terharu. hehe :D

sama2. watpe follow kalo x bc entry n komen :)

zEri sAfEerA said...

issareni: hakhak :)) ngade mu :P

bajiku shefi said...

wahh...slamat menghappykan diri dengan sukaneka sok;)

zEri sAfEerA said...

ika: hehe :D ye baek :)

senydream said...

ololo...malu2 lak adek pheera erk..;)

zEri sAfEerA said...

hahahah :)) xdok kije :P

lalink7 said...

bermalas-malasan di rumah atau kolej adalah benda paling best..kaki xsakit dan penat..hehehe =))

nabilah_2908 said...

ala...ala...kesian dia...xpe la..bila internt dh ok...boleh strat blogging secara cool semula.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
NATURE CALLS

zEri sAfEerA said...

lalink7: owh kamu x suka keluar ye? hehe :D

zEri sAfEerA said...

nabilah: hehe :D entah la bila akan ok :'(

hans said...

hohohoho
ni kira melepas rindu pada blog la nih?
ekekekek

Vote Hans Bernombor 10 Diruangan Komen

snf said...

mencari shoutbox untuk komen.heheehe

snf said...

tggalkan jejak..

zEri sAfEerA said...

hans: hehe :D yela kan. pae agi. hoho

zEri sAfEerA said...

snf: aik? shoutbox ade la kat sebelah kanan :)

.:rizaL:. said...

bkak lgi contest tu....smpi 31

zEri sAfEerA said...

rizal: tengs :)