Pages

come with me ;;)

Friday, January 7, 2011

selamat pagi sayang

Assalam...

boleh tak saya nak mulakan entry kali ini dengan gelak ketawa? hahahahahaha :)) ok. enough.
jam menunjukkan 7:52 pagi. kali ini saya dapat online guna wireless connection sebab saat ini semua orang masih enak dibuai mimpi. hehe :D *tak ada persaingan*
ok. ni bukan sebab kenapa saya nak gelak ketawa.

saya bangun awal seperti biasa. pukul 6 pagi. awal kah? hee ^^ tapi macam biasa juga saya akan delay dan tak akan bangun selagi jam tak menunjukkan pukul 6.30 pagi. begitu lah rutin harian saya setiap pagi di sini memandangkan hari-hari kelas saya bermula pada 8 pagi.

tapi tidak hari ini. selepas beberapa minit menunggu kawan saya dan mereka masih lagi tak muncul-muncul, saya mula rasa tak sedap hati. bila sahaja menelefon salah seorang dari mereka...
hah??? kelas hari ini start pukul 10?
huwaaa :(( ini lah akibat jadual yang disalin hanya dijadikan bahan hiasan semata. hakhak :p

sekarang saya rasa mahu sambung  gelak lagi. wakakakaka =)) *saya seorang saja boleh gelak, ok*
tapi percaya lah kawan-kawan. saya sebenarnya excited nak pergi kelas. ok. yang ini statement tipu. huhu ^.^

niat di hati nak selesaikan tag dan give away. tapi sekarang rasa seperti mahu sambung tidur pula. hee ;) 
for those yang sudi singgah sini and leave your comment, i really appreciate it. to new comers, thanks sudi follow blog saya yang entah apa-apa ini. saya akan jejak kamu pula.

18 003 people care:

Puteri Ketenangan^^ said...

haha..nk gelak jgk blh?
hehehehehe~~

azri, kn best klu xdop kls pg kn?
blh je skmo dbuai mimpi..he3 :)

senydream said...

hehe2..mmg excited!...haha2!..biar ah nk gelok gok

nabilah_2908 said...

sempat lagi ke tu sambung tido...kot2 terlajak tido..payah lak.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
S.A.H.A.B.A.Ttajuk n3

zEri sAfEerA said...

kinah: hahaha :)) jahat.
gini sokmo. ingatkan thun ni beruboh la. sm gok. kurang cakna. hehe :D

Puteri Ketenangan^^ said...

haha..kne letak reminder kt katil la nmpk gayanya..sng ckit.
klu tjaga dr tdo, leh tgk trus reminder. huhu n_n

zEri sAfEerA said...

issareni: hahahah :)) taw xpe. x sabo nk masuk kelas enjin ^^

zEri sAfEerA said...

nabilah: alhamdulillah, xterlajak. bgun on time. hehe :D

zEri sAfEerA said...

kinah: hoho ^^ 2 ah. kene tempek bapok beso dinding, br ye. hehe :D

AISYAH JAIS said...

ZERI SAFEERAAAAAAAAAAAAAAA , hihi ., kelas sy start pukul 9 + 10 . jeles tak ? hihi .

senydream said...

enjin nape?..beki jugok ker???...

zEri sAfEerA said...

aishah: huwaaa :(( jelez. sepatutnye arini dah boleh stat jln2. hukhuk :'(

zEri sAfEerA said...

issareni: x ah beki pon. cume lpas ni ade ah projek reka model bkaitan enjin :)

hans said...

hahahaha
tidur tu indah

P/S : Hidup Nih Tak Habis - Habis Dengan Macam - Macam Isu

zEri sAfEerA said...

hehe :D taw xpe. tidur itu nikmat dunia sementara :)

senydream said...

oo..yeke ingt beki,huahuahua2...bnyk gok cikgu bljo eh,kehkehkeh2...

zEri sAfEerA said...

hakhak ^^ x kot. x taula. cume pndedahan pasal enjin jela ckit2. projek 2 last2 br buat.

senydream said...

:)

zEri sAfEerA said...

:D