Pages

come with me ;;)

Friday, June 12, 2009

1st post

Emm,,, memandangkan ini la post pertama aku, so aku tak ada idea nak tulis apa. Apa-apa pun, thanks a lot to my bff, Nur' Ain sebab dia la yang semangat ajar aku serba sikit pasal blog ni. Hopefully, lepas ni banyak lagi ilmu yang dia boleh curah kat aku. Seperti coklat yang mencurah-curah ke ladang gandum :))


Actually, sudah agak lama aku tahu pasal blog ni. Tapi, kurang berminat + tak tahu banyak sangat pasal ni. Yang paling penting...M.A.L.A.S! hahaha,,, sampai la bila aku buka dan baca blog bff aku ni. Haisy,,, macam best la pulak. Macam-macam kisah dia kongsi termasuk la pasal aku. Tapi awas! Certain cerita saja. Yang lain tu biar la rahsia antara kami, huhu. Gaya macam banyak sangat rahsia...

Banyak ke ain? ahaks,, =p
Kebetulan pulak aku tengah cuti sekarang ni. Kalau aku ada blog, sekurang-kurangnya bertambah la sikit kerja aku. Lagipun sudah lama tak karang esei. Rindu la plak! *kononnya la*


Apa lagi! Time semangat aku ada ni la aku kena start. Bukan senang nak dapat mood macam ni, kui,,,kui3. Lagi-lagi si Ain ni ada kat rumah aku. Biasa la, jalan-jalan cari teman...=) Satu per satu dia ajar. Yang basic saja la dulu. Yang advance tu lain kali la pulak.

 
Itu pun alamak cik! dah terlambat sudah... kwang3.
Dekat pukul 7 pm baru dia balik. Nak buat macam mana, khusyuk sangat. Lagipun, bukannya kami tak tahu. Kalau dah jumpa, macam-macam la al-kisahnya sampaikan terasa masa tu pantas sangat berlalu. Serius,,, tak tipu. 
Nasib baik kakak dia, Kak Lang datang ambil. Kalau nak naik bas, jawabnya tidur kat rumah aku la. Hehe,,, lagi best tahap asbestos.


Ok la,,, sampai sini dulu. Next time, maybe banyak benda yang boleh aku share kat sini. Lagipun, aku ni memang penglipur lara tak bergaji! hehehe,,,

Sekian, salam...

2 003 people care:

little ain said...

baru bpeluang untuk mengomen 1st anda walaupon dh agk banyak kali bace.

anyway,semoga kak pirah boleh belaja byk lgi psni oke :)

zEri said...

ok,,,hrp2 g2 r ain...huhuhuhu~ tp x th r ble doh bz nk care pon rase mls...=(