Pages

come with me ;;)

Monday, June 15, 2009

Sisa-sisa Cutiku

Ehem2... Hari ni hari ke-4 aku di Selangor kat rumah mak cik aku, Ngoh. Agak bosan sebab hari ni Ngoh & husband dia, Pk Ngoh Jang dah start kerja. Huh,,, nak habiskan novel Cuma Dia, tapi macam malas je. Nasib baik la kat sini aku boleh juga online. At least boleh la aku luang masa kat depan pc ni. huhuhu~


Apa-apa pun, semalam sempat juga Ngoh bawa aku pergi jalan-jalan area Sogo & Jalan TAR. Fuh,,, sampai petang. Syok woO... hehehe :D. Kalau ikutkan aku & Ngoh, sampai malam pun tak apa. Tapi jangan!!! YB Hazim ada kat rumah.

 Ajim tomey :)

mmmuahxxx sayang Hazim ni... Banyak tempat juga kami sempat ronda sebelum Pk Ngoh Jang datang jemput. Yang paling penting, agak banyak jugak kami shopping. AGAK ke? hehe :D
Agak-agak sendiri la yup... Sebenarnya, tak ada la banyak sangat pun. Semua kain untuk raya nanti dan ada la barang-barang Ngoh sikit.


Emm,,, ingatkan dapat la jumpa Ain Farhana *sorang lagi bff aku* semalam kat Jalan TAR or Sogo. Tapi, tak kesampaian sebab aku inform kat dia lambat sangat. So, dia ada kerja lain. Tak apa la. 23 hb ni dia dah nak balik ganu. Kita jumpa di sana, hehe. Aku kat sini pun 1 minggu je. Dah lama rasanya tak keluar sama-sama dengan ain-ain ku *Ain Kusyi & Ain Hana*. Miss that moments a lot~

2 003 people care:

mayday said...

nice. bagus2

tumpang singgah lalu kpd penulis blog ni.

http://ismihamdi.blogspot.com

zEri said...

dipersilakan...buat mcm rmh sndiri ye...huhuhu