Pages

come with me ;;)

Wednesday, August 19, 2009

Ehem,,,ehem... Who Is He?

Now, here's what you're supposed to do. Copy and paste this into your blog post.
If you are a guy-post this as my kind of girl.
If you are a girl-post this as my kind of boy.

Hee ^^ encem kan Abang George Clooney saya? Grrr~

1. Do you need him/her to be good looking???
> sikit boleh? penyejuk mata. ngee ;)

2. Smart?
> nak,,,nak! macam conan kan? *dalam nada yang gedik santai*

3. Preferred age?
> tak kisah. tapi tak nak la kalau lagi muda dari saya. jarak umur jauh sangat pun tak nak jugak. yang sedang2 saja. *mak aih,,, banyak songeh pulak. kononnya mula-mula tadi cakap tak kisah*
 
4. Preferred height?
> tinggi. rendah sikit dari pokok kelapa, boleh? hakhak ^^
acey,,, walaupun diri ini tak berapa nak tinggi. hahahaha :))

5. How about sense of humor?
> wajib. he should know how to make me laugh harder than everyone else could. biar boleh bikin gua golek2 atas lantai =))

6. How about piercings?
> eh2. ni bukan abang George saya. nak piercing pulak. nop!

7. Accepts you for who you are?
> lorgh,,, harus la so that i can be myself around him and
InsyaAllah i will accept him for who he is because no body perfect right.
the most important, we complement each other.

8. Pink hair?
> apa ke benda pulak pink? saya mahu yang rambut hitam ori la.

9. Mushy or no?
> tak la kot. di luar bidang la bab pujuk memujuk ni.
tak dapat den nak memujuk, hee next,,,

10. Thin or fat?
> healthy. minum milo anda jadi sihat dan kuat *okey, iklan sebentar*

11. Black, Brown or White (skin color)?
> kulit melayu kot sebab korang tak rasa ke putih tu macam tak cun sangat untuk kulit lelaki. hikhik :D

12. Long hair or short hair?
> kemas.

13. Plastic or metal?
> plastic sounds freak. so, black metal. kwang,,,kwang3!

14. Smells good?
> mesti la. ada ke yang suka bau yang semacam? naaa~

15. Smoker?
> ala,,, kalau sayang, jangan la.

16. Drinker?
> strictly NOP!

17. Girl/Boy-next-door type?
> next question please...

18. Musically inclined?
> hurm,,, boleh jugak :)

19. Plays piano?
> plays for me right??? sangat boleh.
it sounds really romantica de amor. hikhik ;;)

20. Plays bass and/or acoustic guitar?
> guitar is acceptable. the rest macam tak payah la.

21. Plays violin?
> hey. awat banyak bebeno soalan pasal muzik ni? 
adakah bakal suami saya nanti adalah pemuzik. aiyark,,,
 
22. Sings very good?
> not very good pun tak apa. kalau dah sayang, semua benda pun sounds very good nanti. kan kan. hehe

23. Vain?
> Haaa,,, lagi soalan mintak pelempang.

24. With glasses?
> yaaa,,, ini la yang saya mahu. nerd. ok, tipu. hakhak ^^
tapi time sekolah dulu selalu fikir nak yang specky. tak tahu kenapa. mungkin sebab si specky conan kot. tehee :D

25. With braces?
> hikhikhik... macam lawak je. confirm dia ni tak senyum sangat kan?

26. Shy type?
> macam tak syok kalau dua dua pemalu kan???

27. Rebel or good boy/girl?
> jurus. hahahaha hanya mereka yang tertentu sahaja akan faham :P

28. Active or passive?
> active la sebab saya more to passive.

29. Tight or bomb?
> nuclear. muehehe =))

30. Singer or dancer?
> dancer. save your last dance for me gitu. hoho ^^
nyanyi tu serah kat saya walaupun kurang enak didengar. hahaha

31. stunner?
> tak tercapai akalku. hihihi :D

32. Hiphop?
> motif soalan?
 
3
3. Earrings?
> absolutely N.O. = NO!

34. Mr/Ms. count-my-ex-girlfriends-until-you-drop?
> lalalalala *rolling eyes* 8-|

35. Dimples?
> tak payah la nak comel sangat. grrr~

36. Bookworm?
> hurm,,, sound interesting. since i'm not really prefer to read, maybe he could be my good story teller and i'm his good listener before i fall asleep. sweet right? auw

37. Mr/Ms. love letter???
> hahahah :)) kurun ke berapa ni??? merpati tolong hantarkan ey? so sweet~ ngeh3

38. Playful?
> just like me? hohoho.

39. Flirt?
> maaf. tak berminat. harap maklum, terima kasih :)

40. Poem writer?
> if the poem is written for me, then i would love it. hee ^_^
 
41. Serious?
> wah,,, yang ni bunyinya macam macho. boleh je serious. tapi dengan saya kena la buat lawak macho. hahahaha :))

42. Campus crush?
> entah la kunang2...

43. Painter?
> sound interesting... hurm,,, :-?

44. Religious?
> compulsary. so that he could guide me along the path toward Him, InsyaAllah :)

45. Someone who likes to tease people?
> hehehe,,, tease people? tease me sudah la. ok. agak sengal.

46. Computer games geek? Or internet freak?
> computer games geek maybe. i'm internet freak. complete. isn't it?

47. Speaks 20 languages?
> mak aih,,, makhluk jenis apa ni??? hahahah =))

48. Loyal or faithful?
> yeah. now i will show you my greedy side of me. i want both. ok.

49. Good kisser
> soalan kontroversi ni. huh,,, bawak bertendang. tunggu kahwin dulu.
hahahaha ok. saya gatal.

50. loves children??
> yang ni memang la mahu sayang~

Huh,,, done. Agak menyeronokkan. Lagi-lagi time free macam ni. Thanks Ain for this tag.
Btw, there's no body perfect even sometimes we always looking for that perfect person in our dream to come into our real life. right?
This tag remind me of someone who has been told me this...
Dalam mencari teman hidup, kita tak perlukan seorang yang sempurna. Cukup lah seorang yang boleh buat kita sempurna bila bersama.
Simple yet deep, right? Yang pasti, I'm still waiting~

2 003 people care:

little ain said...

thumbs up ^^

yea.i am looking for my mr perfect but no one is perfect. so let's just wait for someone who can love and accept us for what we are.
Ameen =)

zEri said...

Ameen =)