Pages

come with me ;;)

Thursday, December 30, 2010

edit foto contest

hye readers :)


saya nak join contest seperti yang dinyatakan dalam tajuk entry saya kali ini. actually, i've been tagged by Intan to join this contest just few minutes ago. thanks dear ;) sangat teruja kot. hehe :D

hurm,,, sebenarnya pening juga nak pilih gambar yang mana satu. maka saya pilih gambar ini. taraaa~

haaa... ini la gambar yang sebelum diedit fresh dari ladang upm. eh bukan. dari bukit ekspo upm la :)

nak tengok yang lepas diedit tak???

ni dia...


bagi yang dah lama follow blog saya, mesti kamu dah pernah tengok gambar ni dalam entry saya yang ini.
sebenarnya, dah lama saya edit gambar ni. malas nak edit yang baru. ambil saja lah mana yang sedia ada dalam lappy. jimat masa dan tenaga. hee ^^

tambahan. saya edit gambar di atas menggunakan adobe photoshop CS3 ok.

ok now, done with mine. seterusnya, haruslah tag 4 orang blogger. so here are 4 lucky person
2. Wani

Good luck and all the best ^_^

12 003 people care:

Qaseh dalia adelia said...

salam singgah dear..tq juin n gud luck ye

zEri sAfEerA said...

wsalam... ye ok2 :)

디야나 said...

aduhhh~ ceq x pandai la dok edit2 gambo nh~ huuu tgk la cane~ hee

zEri sAfEerA said...

hello. x pndai edit. yo la 2. hehe :D

cilok j mane yg ade dlm laptop dyana 2. hehe :D

sab said...

cantik edit ni!!

zEri sAfEerA said...

sab: hehe :D edit simple2 je. time kasih :)

senydream said...

mmg kreatif..cantik..tgok berkali kali pon rse xbsan...:)

zEri sAfEerA said...

issareni: kalo x bosan, tngok ah sokmo eh. hee ^^

senydream said...

hehe2..mmg pon...:p

zEri sAfEerA said...

issareni: hee ^^ 6ti kalo jemu, kabo neh ;)

Puteri Ketenangan^^ said...

oloh azri,,org xpanda la edit2 gmbo ni..huuu~~
xleh join lg laa..x pro..hek2

zEri sAfEerA said...

hakhak ^^ hurm,,, macam la org ni pro sgt :P