Pages

come with me ;;)

Saturday, December 11, 2010

jatuh hati sama dia ;;)

selamat hari ahad :)


sejak akhir-akhir ni rasa macam rajin la pula nak update blog. hee,,, tengah gedik kan? biarkan2...

semalam saya pergi klinik dengan mak saya. bukan mak saya sakit. saya yang sakit. eh tak sakit. saja mengada-ngada nak jumpa doktor ;)
lepas tu, jalan-jalan la dulu cuci mata. tapi... tapi... tapi... mood saya kurang baik hari tu :(


iya. kurang baik. atas alasan: mak saya tak penuhi nafsu saya. eh silap2. atas alasan: mak saya tak penuhi nafsu kemahuan saya. bila ditanya nak apa, tak nak pulak bagitahu...
nk mende2 lagi?
xmo ah.
nk singgah mane2 agi?
xyah la...
dh tu, nk mende???


kalau ikutkan hati, nak je jawab...
adek nak kaweeen, mak... *sambil kancing gigi ala2 sawan gitu*
wakakakakaka :)) ok. gatal kuasa dua. kahwinkan betul2 baru tahu. cabuuuuuuuuutttttt,,, hee n_n


memandangkan aku ni anak yang solehah lagi mithali, *ok, yg ni x brape nak betul* ikut saja la mak aku dari belakang. macam tak ada perasaan.
tiba-tiba ade seorang yang datang dari arah kiri berbaju kuning striking menarik aku untuk tengok siapa dia.

wow! indahnya makhluk ciptaan Allah ni. *dalam hati je :D*


mata bertentang mata. terpukau. teruja. nak senyum??? or dijeling saja?
tak. macam orang blur, aku terus pandang depan balik kembali kepada seorang yang tak ada perasaan walhal dalam hati tak sudah-sudah memuji. ekekekeke ;))


hurm,,, hah hah. tak habis sampai sini je. ada la beberapa moment yang jadi. tapi malas nak cite. nanti orang cakap i teruja. hahahaha :)) ada la sikit. tak banyak *aceycey,,, tak nak ngaku lagi*


nak tahu tak macam mana rupa dia??? macam ni haaa


.
.
.
.
.
.
.





mia,,,hahahaha =)) betooooooool! tak tipu... macam fabregas. lepas dimodify and diupgrade sikit la. lagi-lagi tang mata, kening dan rambut. sama. hehe >_<
fuyooohhh! gila kentang. siap sempat perhati segala. ala,,, dah dia masuk kedai makan yang sama. duk depan meja saya lagi tu. apa lagi? terus la masuk mood lagu aril-menatap wajahmu. hee ;)


bila dah lama-lama perhati... hurm,,, putih sangat la. cancel ah. oit??? macam la dia berkenan kat kamu. eh2. tak berkenan eh? sorry,,, terperasan jap. hek ^^
tapi saya tahu, awak curi-curi pandang saya time makan kan??? bha,,, haha ;))
awak buat saya malu-malu pulak nak makan. tehee :p


so, kira dah jatuh hati la ni? eh. tak. mana ada. yang pasal jatuh hati tu sebenarnya saya jatuh hati kat orang lain. siapa???

haaa,,, kalau nak tahu siapa, tunggu la my next entry. ok? hakhak ^_^

6 003 people care:

senydream said...

wey sape ni???...aku xknal pon....huhu2..

fatalist said...

mk tgu next entry...harap2 aku x kecewa

zEri sAfEerA said...

issareni: pmain bola arsenal la :D

zEri sAfEerA said...

fareha: berbunyi serius d c2 ye :)

i'm mashitah said...

x lme lg ade kenduri kat trgnnu la ni...x sabar nak pegi.. kamu mmg gatal azri!

zEri sAfEerA said...

aisy2... bukan begitu mashi :D
hakhak ^^ owh,,, mmg prasan la org ni gatal ye? hee ^^