Pages

come with me ;;)

Monday, December 6, 2010

sem break assignment

Hurm,,, dah berminggu-minggu duk kat rumah. Jadi anak tunggal la sekarang. Tak ada orang dah nak gaduh dengan saya :(

On9 hari-hari pun bosan juga. Tapi tetap tak update blog. Dasar PEMALAS!!!
Tapi kali ini saya rajin sebab dapat new assignment. Thanks to Cik Wani for this tag :) Jom...

apa benda paling penting dalam hidup awak?
mak saya. ayah saya. kembar saya. family terdekat saya. teman-teman baik saya.
Eh. BENDA ey? ic and atm card :p


benda terakhir pakai duit sendiri...
macam mana nak pakai duit sendiri kalau tak pernah kerja? hehe :D

di mana tempat perkahwinan dan tema perkahwinan?
apa la... soalan macam ni pun nak tanya ke?
saya student yang komited sepenuhnya pada pelajaran ok.
mana pernah fikir kahwin2 ni. wakakakaka :))
*jangan tak muntah*

adakah anda sedang bercinta sekarang?
saya budak bawah umur.
innocent lagi tu.
mana boleh bercinta lagi.
nanti ada buaya NGAP! makan saya. gagagagaga~

berapa lama akan mencintai dia?
kalau ada, mesti la selama-lamanya. *acey2 tadi bukan main komited pada pelajaran*
cikgu saya cakap, buat sesuatu kena la sungguh-sungguh.
tidur sungguh2. main sungguh2. belajar sungguh2.
alang-alang nak bercinta, cari la yang betul2. baru la berbaloi nak CINTA sungguh2.
sebab tu sampai sekarang tak jumpa2. mia,,,hahaha =))

novel/buku/majalah anda beli...
buku agama. teheee :-o
apA? tak puas ati? ekekeke :p
novel hlovate juga :x

antara mak dengan abah, anda lebih mesra dengan...
dengan mak. teman berceritera cinta.
dengan ayah. ke arah duit dan material. grrr :D
no money no love???
dua, dua pon saya SAYANG sangat ni.
cuma cara mengekspresi cinta tu mungkin berbeza sedikit.

namakan orang yang anda nak jumpa...
zeeshan 8>

adakah anda rajin basuh baju sendiri?
kalau tak basuh sendiri, siapa yang nak tolong basuh? *buat2 tanya* hakhak ^^
basuh sendiri la. guna tangan. mesin KADANG-KADANG. kalau kat kolej.
mesin sepenuhnya. kalau kat rumah.

di mana tempat yang anda mahu pergi?
ke bulan nak tengok bumi :o)

pilih salah satu, peluk or cium?
harus pilih ke ni?
hug la sebab kita akan rasa secure.
in case saya pilih cium, saya mahu kiss on the forehead ok. hikhik :">
macam mana pun saya nak dua, dua jugak ;;)

beritahu 3 benda orang yang tag anda...
nampak serius.
tapi dia manja.
sedang hangat dalam cinta. wohooo~ *jangan marah ar*



orang seterusnya yang kene buat tag ni
cik free *sape2 yang free*

Pada mereka yang ditag, buat la kalau rajin. tiada paksaan sama sekali.
Ada lagi satu tag kena buat ni. Tapi nanti la wani yup. Hold on jap. hakhak :))

6 003 people care:

redzwanie redzmann said...

hahaha..
nmpk siyes yer..?
mse wat keje je siyes..
mse len tdakk..hehehe

zEri sAfEerA said...

hehe :D yela. nmpk siyes. betol2 punya, x pon. hee ^^

senydream said...

zeri aku nk buat nk buat!....ermmm...salin jela soalan2 ni kan??..juz tukae jwakanyer erk?..

zEri sAfEerA said...

yuppy ;)
selamat mencuba :)

anish said...

my dear! sorrrrrry anis tak perasan tag ni!!! huuu.. sory, anis bwat tag ni tp anis just mention ain yang tag anis. sory tau! huuu

zEri sAfEerA said...

olo,,, anis. xpe ah. org x ksh pon. hee ^^ xyh sori2 la ;)